Ήμουνα δεν ήμουνα 16 χρόνων,έμενα ακόμη στο σπίτι των δικών μου,κοιμόμουν δίπλα στον αδερφό μου ο οποίος τότε θα ήταν 9 χρονών.Ξαφνικά κατά την διάρκεια την νύχτας άκουσα ένα δυνατό κλάμμα σαν μωρού.Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα στον αδερφό μου.Αυτό που είδα ακόμη κάνει την τρίχα μου να σηκώνεται και να χάνω τον ύπνο μου...Είδα να κάθεται πάνω του μία γυναίκα σκυφτή,με κατάμαυρα ρούχα,και να κλαίει,έκανα τον σταυρό μου και άρχισα να προσεύχομαι,εκείνη σηκώθηκε και πήγε προς την πόρτα αρχίζοντας να την κλωτσάει με βία μέχρι που έφυγε...Το πρωί δεν είπα τίποτα σε κανέναν,ήρθε όμως η μητέρα μου και με ρώτησε,μα καλά παιδί μου τι πάθατε το βράδυ και κλωτσούσατε την πόρτα?.Δεν απάντησα τίποτα...Απλά κούνησα το κεφάλι,άλλωστε τι να έλεγα,θα με περνούσε για τρελό.Άρχισα να πιστεύω και εγώ πως τρελάθηκα,μέχρι που άκουσα τον αδερφό μου να εξιστορεί κλαίγοντας έναν ''εφιάλτη'' που είδε στην μητέρα μου, της είπε λέξη προς λέξη ,μαμά μια κακιά γυναίκα είχε έρθει και είχε κάτσει πάνω μου,έκλαιγε και προσπαθούσε να με πνίξει,ήταν πολύ άσχημη και κακιά...Τα συμπεράσματα δικά σας φίλοι μου,εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα...