| 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stylex very good member
Posts : 45 Points : 66 Reputation : -3 Join date : 18/04/2013 Age : 29 Location : greece
| Θέμα: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Πεμ Απρ 18, 2013 3:41 pm | |
| Η παρακατω ιστορια που θα σας διηγηθώ εχει συμβει πριν ενα χρονο περιπου και ειναι αληθινη.
Ηταν καλοκαιρι πρωι γυρω στις 11 (δεν θυμαμαι ημερα) μολις ειχα ξυπνησει και ετοιμαζομουν να παω στον κολλητό μου, εκεινη την ωρα ολοι ελειπαν απο το σπιτι εκτος απο τον αδερφο μου ο οποιος κοιμοταν ας μην τα πολυλογω πηγαινω στο δωματιο μου και παίρνω μερικά ρούχα για να ετοιμαστω, σε καποια φαση ενω ετοιμαζομουν ακουω ενα θορυβο απο το δωμάτιο των γονιών μου πηγαίνω να δω τι εγινε αλλά δεν ηταν τιποτα παρα μονο οι κουρτινες που τις παίρνει ο αερας, ετυχε να φυσάει εκείνη την μέρα και οι μπαλκονοπορτα ηταν ανοιχτη. Υστερα αυτό που έκανα ήταν να κλεισω την μπαλκονοπορτα διότι ο ηχος ηταν ενοχλητικος, αφου το εκανα πηγα και φορεσα τα παπουτσια μου, με το που φοραω το πρωτο παπουτσι ακουω παλι τον ιδιο θορυβο της κουρτινας απο το δωματιο των γονιων μου, ξαναπάω να δω τι ειχε γινει και ειδα την μπαλκονοπορτα ανοιχτη περιπου μεχρι τη μεση. Σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσε καποιος να μου κανει φαρσα απο διπλανο σπιτι γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει διπλανο σπιτι που να ειναι κολλητο με το δικο μου.
Δεν είμαι τύπος που πιστευει στα υπερφυσικα αλλά αυτή η εμπειρία με εχει παραξενέψει | |
|
| |
vse five stars member (respect)
Posts : 131 Points : 170 Reputation : 9 Join date : 20/03/2013 Age : 38 Location : Greece
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Πεμ Απρ 18, 2013 9:35 pm | |
| Γειά σου ρε stylex.Yπάρχει περίπτωση να μην έκλεισες καλά την μπαλκονόπορτα και να άνοιξε πάλι? | |
|
| |
stylex very good member
Posts : 45 Points : 66 Reputation : -3 Join date : 18/04/2013 Age : 29 Location : greece
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Παρ Απρ 19, 2013 5:55 am | |
| Γεια σου φιλε μου .η συγκεκριμένη μπαλκονοπορτα ειναι συρτη και δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξει απο αερα | |
|
| |
Posts : 131 Points : 170 Reputation : 9 Join date : 20/03/2013 Age : 38 Location : Greece
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Παρ Απρ 19, 2013 9:03 am | |
| Κατάλαβα...σου έχει ξανασυμβεί κάτι ''ανεξήγητο'' μετά από αυτό που έγινε τότε στο σπίτι σου...?(Φίλε ευτυχώς ήταν πρωί....αλλιώς εγώ θα είχα χεστεί επάνω μου) | |
|
| |
stylex very good member
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Παρ Απρ 19, 2013 12:13 pm | |
| Μου εχουν συμβει και αλλα αν τα γραψω θα με περασουν για μυθομανη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Παρ Απρ 19, 2013 10:21 pm | |
| Μην το λες αυτό...ο καθένας μας εδώ μέσα έχει γράψει τις δικές του εμπειρίες...άλλες είναι τόσο τρομακτικές σε σημείο να λες αποκλείεται να έχει ξανακοιμηθεί ποτέ στη ζωή του το άτομο μετά από αυτό....και άλλες διαβάζοντάς τες καταλαβαίνεις ότι από την τρομάρα του το άτομο παρερμηνεύει τα πάντα....όλες όμως έχουν μια βάση,και στην πρώτη και στην δευτερη περίπτωση κάτι έχουν ζήσει,έστω ένα περίεργο τρομακτικό όνειρο....αυτό που θέλω να πω είναι κανείς μας εδώ μέσα δεν πρόκειτε να σε πει μυθομανή αλλωστε αυτό το site για ατομά ''out of space'' σαν εμάς είναι... | |
|
| |
stylex very good member
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Σαβ Απρ 20, 2013 4:52 am | |
| Ισως εχεις δικιο, θα γραψω κι αλλες εμπειριες μου | |
|
| |
Paraksenes Istories 4star member
Posts : 69 Points : 80 Reputation : 1 Join date : 28/05/2013 Age : 45 Location : greece
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Τρι Μάης 28, 2013 8:50 am | |
| Μιπως ειναι το σπιτι σου χαμηλο και μπικε κανεις???? Μετα που ανοιξε για δευτερη φορα τι εκανες??? ή τι εγινε? | |
|
| |
stylex very good member
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Παρ Μάης 31, 2013 3:19 am | |
| to spiti vriskete ston 3o orofo,einai sxedon adinato na ani3i kapios tin mpalkonoporta,apla efiga viastika otan egine olo auto | |
|
| |
karo13 member
Posts : 7 Points : 9 Reputation : 0 Join date : 19/07/2013 Age : 31
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Σαβ Ιουλ 20, 2013 4:40 pm | |
| etuxe na einai kai kapos periergei h wra gia na sumbei auto alla ontos dn pusteuo na anoikse ap moni ts h ap aera | |
|
| |
stylex very good member
| Θέμα: Απ: 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" Πεμ Δεκ 11, 2014 2:55 pm | |
| αυτο ειναι το μονο σιγουρο φιλε μου
| |
|
| |
| 100% αληθινη ιστορια δεν θα έχανα το χρονο μου γραφοντας "προφητειες" | |
|